Szerelvényüzlet Zsámbékon! Épületgépészet, víz-gáz-villanyszerelés, szerszámok, alkatrészek kereskedelme és beszerzése, vas-műszaki kisáruház.
Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft.
2072 Zsámbék, Bicskei u. 4.
TelefonTelefon: +36 23 342-241
E-mail: info@szerelvenyuzlet.hu
A kosár tartalma:
Az Ön kosara még üres.

Biotoll Elzett

Hajdu Heinrichschulte

Koelner Loctite

Gebo Viega

Wavin Stabila

Mofém Prodax

Somogyi ElectronicSiroflex

TefalSchell

Soudal

noark Sagittarius

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00
SZ: 8.00-12.00
V: zárva

Új Széchenyi Terv


Új Széchenyi Terv

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Webáruházunkban az egyes fotók csak illusztrációk! 

MEGAHOME vízdesztilláló készülék (műanyag edényes)

Vízlágyítók, vízkezelők » MEGAHOME vízdesztilláló készülék (műanyag edényes)
MEGAHOME vízdesztilláló készülék (műanyag edényes)

Ár


A termék áráról és a megrendelésről kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 • Újdonság! - hőálló 4 literes üveggel - 94.615 Ft
 • Elektromos csatlakozás: 240V/50Hz/580W
 • Űrtartalom: 3,8 liter
 • Óránkénti teljesítmény: 0,6 liter, 14 liter naponta
 • Károsanyag-kivonás hatásfoka: (átlagosan) 99,5%
 • Méret: Magasság: 36 cm, Átmérő: 20 cm,
 • Vízgőz-előállító edény anyaga: nemesacél - nem rozsdásodik
 • Nettó súly: 3,8 kg
 • Garancia: 24 hónap
 • Tanúsítvány: GS, CE, ETS, EMC
 • Folyamatos teljesítménynyújtás
 • Automatikus kikapcsolódás minden desztillációs folyamat végeztével

A természetgyógyászban a desztilláltvíz fogyasztását javasolják a szervezet megtisztítására. Dr. Hanish (orvos, természetgyógyász) a böjt után a legjobbnak a desztilláltvíz-kúrát tartotta. Megtisztítja a szervezetet a felhalmozódott salakanyagoktól, bomlástermékektől, a lerakódott szervetlen ásványi sóktól. E tisztítás révén javítja a vérkeringést, megkönnyíti a máj és a vese munkáját, rugalmasabbá teszi a porcszöveteket, és megkönnyíti az immunrendszer működését: nem kell a „hagyományos” ivóvízzel a szervezetbe kerülő mérgeket, hormonokat, antibiotikumokat, gyógyszermaradványokat semlegesítenie.
Főzésre, tea készítésre is jobb megoldás desztilláltvizet használni, az ízek jobban érvényesülnek, s a zöldségekből is könnyebben kioldódnak az ásványi anyagok.
Hosszabb életűek lesznek a háztartási eszközeink is, a kávéfőző, a vasaló, a párologtató, mert a desztilláltvízben nincs semmilyen szilárd anyag, ami felhalmozódhatna, így vízkő sem képződik.


Desztilláció:

Gyakorlatilag a természetes vízkörforgás elvére alapozott eljárás. A vízkörforgása leegyszerűsítve: az álló-, és folyóvizek felületéről, valamint a növények leveleiből a víz, gőz formájában elpárolog, felemelkedik a felsőbb légrétegekbe, ahol kondenzálódik, majd csapadékként visszahull a Földre. Az energiát ehhez a folyamathoz a Nap biztosítja. A folyamat során, a folyékony vízben lévő szilárd részecskék visszamaradnak, és a felszálló vízgőz csak színtiszta H2O molekulákból áll. (A nagymértékű légszennyezése miatt azonban a leeső csapadék sem tiszta már ! )

A desztilláló készülék ugyanezt az elvet követi. Működés közben növekszik a víz hőmérséklete, és az eközben kilépő illékony gázok egy kis nyíláson át kivezetődnek.Majd a víz hőmérséklete eléri a 100 fokot, és elpusztítja baktériumokat, vírusokat és egyéb csírákat.
Ha a forró víz elpárolog, a kemikáliák minden fajtája, (pl. peszticidek, gyógyszermaradványok, hormonok, stb.) a vírusok, a sók, és az egyéb szennyeződések visszamaradnak a forraló edényben.
A vízgőz felfelé haladva bekerül a gép fenti részében kígyózó hűtőberendezésbe, ott lehűl és legmagasabb tisztasági fokú desztilláltvízzé csapódik le.
Az esetleges visszamaradó szag- és ízanyagokat az aktívszén-szűrő tökéletesen kiszűri.


vissza
Vissza a termékek listájához