Szerelvényüzlet Zsámbékon! Épületgépészet, víz-gáz-villanyszerelés, szerszámok, alkatrészek kereskedelme és beszerzése, vas-műszaki kisáruház.
Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft.
2072 Zsámbék, Bicskei u. 4.
TelefonTelefon: +36 23 342-241
E-mail: info@szerelvenyuzlet.hu
A kosár tartalma:
Az Ön kosara még üres.

Biotoll Elzett

Hajdu Heinrichschulte

Koelner Loctite

Gebo Viega

Wavin Stabila

Mofém Prodax

Somogyi ElectronicSiroflex

TefalSchell

Soudal

noark Sagittarius

Nyitva tartás:

H-P: 7.30-17.00
SZ: 8.00-12.00
V: zárva

Új Széchenyi Terv


Új Széchenyi Terv

Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Webáruházunkban az egyes fotók csak illusztrációk! 

Jogi nyilatkozat

Nyomtatás Küldés e-mailben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Az áruk adás-vétele olyan kétoldalú szerződéskötés, melyben az egyik fél az eladó (jelen esetben a Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft), a másik fél a Vevő (megrendelő). A szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le A szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

A Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft csak a www.szerelvenyuzlet.hu oldalon, a cég logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel.

A  szerződés  mindkét felet jogokkal és  kötelezettségekkel látja el.   


A Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft felelősségvállalása:

 1. Rendelési tájékoztató:  Jelenleg e-mail-en, vagy telefonon - 23-342-241 -keresztül lehet árut rendelni.
   
 2. Árak: Az ajánlati ár ( a termékek mellett feltüntetett bruttó ÁFÁ-s ár) az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelést jóváhagyja. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel. A végleges ár csak a felek közös egyetértésével módosítható. Nagyobb összegű vásárlás esetén a Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft fenntartja magának a jogot, hogy a vásárlóval egyeztetve előleget kérjen.
   
 3. Termékek, árak
  A Termékek mellett feltüntetett árak egy egység ( darab, méter) termékre vonatkoznak. Ettől eltérő esetben  a terméknél külön jelöljük. Pl.tekercs, doboz, kilogramm. A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási költséget. A Webáruház fenntartja az esetleges árváltozás jogát.

  A Termékek árainak feltüntetésekor a Webáruház a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési, illetve nyomdai hibák előfordulhatnak. Az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén a  Webáruház ajánlati kötöttsége nem áll fenn, az ilyen hibákét felelősséget nem vállal.

  A Webáruházban, ahol szükséges, a termékről részletes leírás található.

  A Webáruházban található Termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés során kiderül, hogy a Termék nincs raktáron, a Vevőnek lehetősége van az adott Termék előrendelésére, illetve a megrendelés módosítására, törlésére. A Termék megrendelésével kapcsolatos további információkat a Webáruház ügyfélszolgálata tud nyújtani ( info@szerelvenyuzlet.hu 06/23-342-241). A jelen pont szerinti esetből eredő bárminemű kártérítést elutasítunk.
   
 4. Megrendelés, csomagolás
  A Webáruházban történő telefonos vagy internetes rendeléssel minden Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen általános szerződési feltételeket, tisztában van a vásárlás folyamatával.
  Rendelni telefonon és az internetes oldalunkon is lehet. 

  Téves megrendelés esetén a Vevő még a csomag feladását megelőzően e-mailben az info@szerelvenyuzlet.hu e-mail címen vagy telefonon a 06/23-342-241-es telefonszámon mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést a Vevő által kért módon nem teljesíthető, a rendelést következmények nélkül lemondható.

  A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

  A megrendelt Termékek csomagolási költségét a Webáruház viseli.
 5. Szállítási feltételek:
  • Saját kiszállítás esetén
   Amennyiben ezt a szállítási módot választja a vásárló, így mindenesetben egyedi megállapodás történik a szállítás időpontjáról és költségéről. Ezt telefonos egyeztetés alapján teheti meg a Vevő.
  • Postai kiszállítás esetén, a megrendelés visszaigazolásától számított 5 - 6 munkanapon belül vállaljuk a termékek feladását postai kiszállításra. A szállítás díja ez esetben a posta díjszabásától függ, melyet megtekinthet a következő címen: www.posta.hu
   Felhívjuk figyelmüket, hogy minden szállításra érzékeny árut törékeny címkével ellátott csomagban adunk fel. Kérjük, hogy az átvételnél, a postai alkalmazott jelenlétében bontsák fel a csomagot, mert a Magyar Posta felelősséget vállal a csomagok tartalmára és értékére vonatkozóan. Ha azokban kár keletkezik a postai szállításból adódóan, jegyzőkönyvet kell felvetetni, mely alapján a Magyar Posta a kárt megtéríti.
    
 6. Fizetési módok:
  Az áru személyes átvételekor az üzletünkben - Zsámbék, Bicskei u. 4.- készpénzzel vagy bankkártyával. (Visa, Mastercard, Maestro, Visa Elektron)
  Nagyobb összegű vásárlás esetén előre történő készpénzfizetéssel vagy átutalással. Az előre átutalás az OTP Bank 11736020-29902901-00000000 bankszámlára teljesíthető. A csomag továbbítására a végösszegnek a Webáruház számláján történő jóváírásának napján kerül sor

  Előre történő átutalás esetén telefaxon számlamásolatot küldünk, mely tartalmazza a vásárolni kívánt termék adatait és a cég bankszámlaszámát mely alapján megtörténhet az átutalás. A vételár számlánkra való beérkezését követően a megrendelt árut üzletünkben átveheti, vagy kiszállítjuk. A számla eredeti példányát az áruval együtt átadjuk.

  Postai utánvéttel, házhoz szállítással. A megrendelt árut  átvételkor a postai díjjal együtt kell készpénzzel kifizetni. A termék ára  és a levélpostai díj (szabványos, nem szabványos méret; súly) együttes értéke határozza meg az utánvételi díjat. Az aktuális postai díjszabást kérjük tekintse meg a Magyar Posta honlapján: www.posta.hu
   
 7. Garancia: A Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft. kijelenti, hogy minden általa forgalmazott terméket eredeti gyári csomagolásban, sértetlenül adja fel a megrendelőnek. Azon áruk, amelyek garanciajeggyel kerülnek forgalomba, ott a feltüntetett jótálló szerv a garancia viselő.
  A garanciális igény nem érvényesíthető:
  - helytelen tárolás miatti hibákra,
  - a vonatkozó szabványok, valamint a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési - vagy üzemeltetési hibákra,
  - a terméken látható fizikai sérülés (törés, repedés, égésnyomok, hálózati túlfeszültség, villámcsapás, szándékos rongálás, szakszerűtlen tárolás)
  - a nem rendeltetésszerű használatából eredő meghibásodások,
  - a készülékekre helyezett garanciajegy sérülése automatikusan a garancia elvesztését jelentik.
  A Kifogások érvényesítésének helye: 2072 Zsámbék Bicskei u. 4.
  Az itt nem szabályozott kérdésekben a 117/1991. kormányrendelet rendelkezései irányadók.
 8. Adatvédelem: Tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés idejére tároljuk,  de azok  kezelését az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően végezzük. Az Ön által megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, s a szerződés lezárulásával töröljük adatbázisunkból.
  Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft. vállalja, hogy a fent leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent elkövet.

A Vevő felelősségvállalása:
A Vevő tudomásul veszi, hogy elektronikus  rendelésével vásárlási szerződést köt, s az általa megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Ellenkező esetben,   szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Jogi felelősséggel tartozik az a megrendelő is, aki  hibás vagy hamis adatokat ad meg.

A vevő elállási joga:

A Vevő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A Vevő nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült költségeket a Vevő viseli. (oda és visszaszállítás költsége) A csomag visszaküldésének címe:  2072 Zsámbék Bicskei u. 4
Ebben az esetben a Zsámbéki Szerelvényüzlet Kft köteles az áru ellenértékét a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) visszaszolgáltatását követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. A visszautalt összegből a Webáruház jogosult levonni a fizetéssel kapcsolatosan esetlegesen felmerült tranzakciós költségeket

Egyéb
A Webáruház bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel!
A Webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

A Webáruház üzemeltetője a Webhold Internet Bt. A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény alapján történik.

A személyes adatok kezeléséről a Vevő bármikor tájékoztatást kérhet, illetve a hozzájárulása alapján a Vevőnek küldött hírlevél küldését bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül megtilthatja, és így hozzájáruló nyilatkozatát visszavonhatja az alábbi elérhetőségek egyikén:
Szerelvenyuzlet.hu ügyfélszolgálat
E-mail: info@szerelvenyuzlet.hu
Cím: 2072 Zsámbék Bicskei u. 4.
Telefonszám: 06/23-342-241

A Vevőnek tudomása van arról, hogy a megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti, illetve ezen adatokat telefonos megrendelés esetén a Webáruház munkatársának megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért felelősséget nem vállalunk
Megrendelő/Vevő kijelenti, hogy a fent leírtakat megrendelése előtt elolvasta és tudomásul veszi.